tirsdag 28. januar 2014

Til konfirmanten!

Da er det på tide at jeg begynner å legge ut prosjektene mine. Når jeg tenker meg om så var jeg en liten tur innom her rundt juletider og la ut noen julekort, men ellers så har det ikke vært mye aktivitet på denne siden. Men nå er jeg i gang igjen og det er jeg veldig glad for:)

Dette er faktisk mitt første konfirmasjonskort. Jeg har aldri fått bestilling på det før, og jeg har heller aldri ltt meg friste til å lage det bare for å lage det. Men i helga var jeg på det fantastiske Hønetreffet og da fikk jeg plutselig lyst til å lage det!
Jeg tenkte jeg skulle lage et kort i rosa, beige og brunt, en kombinasjon jeg synes er veldig fin. Jeg ville at fargene skulle gå igjen på motivet også, derfor fargela jeg scooteren rosa, det samme med klærne til jenta.

På hjelmen, veska, styret, setet og hjulkapslene har jeg brukt embossing i forskjellige farger. Jeg synes det er veldig fint å embosse, det gir en veldig fin effekt og løfter gjerne motivet litt. Under motivet har jeg brukt hvitt og rosa tyll. Liker å bruke tyll, synes ofte det passer bedre enn osteklut. Jeg har limt på rosa og hvit bling for å gjøre det litt feminint og for å få fram 3D-effekten på tyllen.

Det rosa og brune båndet er to ulike bånd, men jeg har flettet det rosa inn i det brune. Veldig enkelt og det gjør så mye! 

Teksten inni har jeg stemplet på en dies som jeg igjen har limt oppå en annen dies. Fint å kunne mikse litt!


 
Tekstsiden har jeg punchet med en punch jeg har kjøpt i Polen, veldig glad i denne:) Ellers har jeg svertet kanter med Tim Holtz (husker ikke hvilken brunfarge jeg brukte).

 Jeg vil gjerne delta på følgende utfordringer med dette kortet:
Card and Scrap - Utfordring #68 (Bruk bling)
The ABC Challenge - D is for Dazzle (Use lots of Bling and/or Sparkle)

2 kommentarer:

  1. Nydelig ♥
    Tusen takk for at du deltar hos Card and Scrap

    SvarSlett
  2. Smukt konfirmationskort ! 1000 tak for dit bidrag på Card and scrap :0)
    Hjørdis DT

    SvarSlett